Lasagnette

Print Recipe
Lasagnette
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kødsauce
Bechamelsauce
Topping
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kødsauce
Bechamelsauce
Topping
Instruktioner
Kødsauce
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Varm olie i en gryde og svits løg og hvidløg heri. Tilsæt hakket oksekød og brun kødet godt.
  3. Tilsæt hakkede tomater, vand og grøntsager.
  4. Tilsæt krydderier og lad kødsaucen simre i ca. 10-15 minutter imens du laver bechamelsaucen. Smag til salt og peber.
Bechamelsauce
  1. Lav en jævning af 1 dl mælk og mel. Bring resten af mælken og olien i kog i en gryde under omrøring. Tilsæt meljævningen under omrøring.
  2. Kog sovsen igennem, stadig under omrøring. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Lasagnette
  1. Fordel pastaen i et stort ildfast fad. Hæld kødsaucen over og rør lidt rundt, så pastaen bliver fordelt i kødsaucen.
  2. Hæld bechamelsaucen over og top med lidt revet ost. Bag lasagnetten i ovnen i ca. 35-40 minutter til pastaen er mør og osten gylden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*