Lasagnette

Print Recipe
Lasagnette
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kødsauce
  • 450 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 3 gulerødder revet
  • 2 løg finthakket
  • 2 fed hvidløg
  • 2 ds hakkede tomater
  • 2 dl vand
  • 1 squash revet
  • 1 peberfrugt i tern
  • 1 spsk Oregano
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
  • 2 tsk paprika
  • 1 bouillonterning okse
  • 300 g fuldkornspasta
Bechamelsauce
  • 5 dl minimælk
  • 2,5 spsk hvedemel
  • 1 spsk olie eller smør
  • 0,5 tsk muskatnød stødt
  • salt og pebet
  • 0,5 ps cheasy mozzarella 13% (ca. 75 gram)
Topping
  • 0,5 ps cheasy mozzarella 13%
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kødsauce
  • 450 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 3 gulerødder revet
  • 2 løg finthakket
  • 2 fed hvidløg
  • 2 ds hakkede tomater
  • 2 dl vand
  • 1 squash revet
  • 1 peberfrugt i tern
  • 1 spsk Oregano
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
  • 2 tsk paprika
  • 1 bouillonterning okse
  • 300 g fuldkornspasta
Bechamelsauce
  • 5 dl minimælk
  • 2,5 spsk hvedemel
  • 1 spsk olie eller smør
  • 0,5 tsk muskatnød stødt
  • salt og pebet
  • 0,5 ps cheasy mozzarella 13% (ca. 75 gram)
Topping
  • 0,5 ps cheasy mozzarella 13%
Instruktioner
Kødsauce
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Varm olie i en gryde og svits løg og hvidløg heri. Tilsæt hakket oksekød og brun kødet godt.
  3. Tilsæt hakkede tomater, vand og grøntsager.
  4. Tilsæt krydderier og lad kødsaucen simre i ca. 10-15 minutter imens du laver bechamelsaucen. Smag til salt og peber.
Bechamelsauce
  1. Lav en jævning af 1 dl mælk og mel. Bring resten af mælken og olien i kog i en gryde under omrøring. Tilsæt meljævningen under omrøring.
  2. Kog sovsen igennem, stadig under omrøring. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Lasagnette
  1. Fordel pastaen i et stort ildfast fad. Hæld kødsaucen over og rør lidt rundt, så pastaen bliver fordelt i kødsaucen.
  2. Hæld bechamelsaucen over og top med lidt revet ost. Bag lasagnetten i ovnen i ca. 35-40 minutter til pastaen er mør og osten gylden.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*