Oksekød m. rodfrugtmoslåg

Print Recipe
Oksekød m. rodfrugtmoslåg
Region Oksekød
Forberedelses tid 35 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kødsauce:
Region Oksekød
Forberedelses tid 35 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kødsauce:
Instruktioner
Mos
  1. Skræl og kog kartofler og knoldselleri møre. Hæld vandet fra og mos grøntsagerne med en elpisker.
  2. Tilsæt smør og mælk lidt efter lidt og pisk mosen let. Smag til med salt og peber. (hvis man har en rest broccoli, er det også rigtig godt i mosen)
Kødsauce:
  1. Varm lidt fedstof i en gryde, og tilsæt løg, hvidløg og paprika og svits det igennem.
  2. Tilsæt kød og brun det af. Tilsæt resterende ingredienser og lad det simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.
  3. Hæld saucen i et dybt ildfastfad og læg mosen på som låg. Bag retten midt i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter.
Recipe Notes

Pris pr. person: 12-14 kr

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*