Nudelsuppe med grøntsager og kylling

Print Recipe
Nudelsuppe med grøntsager og kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • ca. 300 g kyllingebryst el. inderfilet optøet
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk karry
  • 2 løg i tern
  • 1 porrer i skiver
  • 1 peberfrugt i tern
  • 4 gulerødder i tern
  • 400 ml kokosmælk
  • 0,5 liter vand
  • 1 bouillonterning høns eller grøntsag
  • saften fra 1 lime
  • 250 g fuldkornsnudler
  • 2 tsk ingefær, stødt eller frisk hvis du har
  • chili, stødt efter smag
  • salt og peber
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • ca. 300 g kyllingebryst el. inderfilet optøet
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk karry
  • 2 løg i tern
  • 1 porrer i skiver
  • 1 peberfrugt i tern
  • 4 gulerødder i tern
  • 400 ml kokosmælk
  • 0,5 liter vand
  • 1 bouillonterning høns eller grøntsag
  • saften fra 1 lime
  • 250 g fuldkornsnudler
  • 2 tsk ingefær, stødt eller frisk hvis du har
  • chili, stødt efter smag
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Vask og snit løg og porrer fint. Skær peberfrugt og skrællede gulerødder i tern.
  2. Opvarm olie i en stor gryde. Tilsæt karry, kylling skåret i tern samt løg og svits kort.
  3. Tilsæt porrer, peberfrugt og gulerødder og svits et par minutter.
  4. Tilsæt vand, kokosmælk, limesaft og bouillon, og bring retten i kog.
  5. Tilsæt krydderier og fuldkornsnudler og lad dem koge med til de er mører.
  6. Smag suppen til med salt og peber, og evt. andre krydderier.
Recipe Notes

Pris pr. person: 11-13 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*