One pot risret med oksekød og grøntsager

Print Recipe
One pot risret med oksekød og grøntsager
Region Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Hak løg og hvidløg. Skræl gulerødder, og riv dem på et rivejern. Skær peberfrugt og champignoner i tern.
  2. Svits løg i en gryde med lidt olie til de er klare. Kom champignon og kød i gryden, og svits det til det er brunt.
  3. Tilsæt grøntsager, ris, hakkede tomater, vand, bouillonterning samt krydderier.
  4. Kog til væden er væk og risene er møre. Rør i det af og til, så det ikke brænder fast i bunden. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis risene ikke har fået helt nok.
  5. Smag til med salt og peber.
Recipe Notes

Pris pr. person: ca. 11-13 kr

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*