Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 200 g hakket oksekød max 10% fedt
- 1 bk champignoner skåret i skiver
- 2 løg i tern
- 2 fed hvidløg presset
- 4 gulerødder i små tern el. revet
- 2 peberfrugter i tern
- 1 squash revet
- 1 ds hakkede tomater
- 5 dl vand
- 1 oksebouillonterning
- 1 tsk Oregano
- 1 tsk paprika
- salt og peber
- 300 g ris
- olie til stegning
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hak løg og hvidløg. Skræl gulerødder, og riv dem på et rivejern. Skær peberfrugt og champignoner i tern.
- Svits løg i en gryde med lidt olie til de er klare. Kom champignon og kød i gryden, og svits det til det er brunt.
- Tilsæt grøntsager, ris, hakkede tomater, vand, bouillonterning samt krydderier.
- Kog til væden er væk og risene er møre. Rør i det af og til, så det ikke brænder fast i bunden. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis risene ikke har fået helt nok.
- Smag til med salt og peber.
Recipe Notes
Pris pr. person: ca. 11-13 kr
Del denne opskrift