One pot risret med oksekød og grøntsager

Print Recipe
One pot risret med oksekød og grøntsager
Region Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 200 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 1 bk champignoner skåret i skiver
  • 2 løg i tern
  • 2 fed hvidløg presset
  • 4 gulerødder i små tern el. revet
  • 2 peberfrugter i tern
  • 1 squash revet
  • 1 ds hakkede tomater
  • 5 dl vand
  • 1 oksebouillonterning
  • 1 tsk Oregano
  • 1 tsk paprika
  • salt og peber
  • 300 g ris
  • olie til stegning
Region Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 200 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 1 bk champignoner skåret i skiver
  • 2 løg i tern
  • 2 fed hvidløg presset
  • 4 gulerødder i små tern el. revet
  • 2 peberfrugter i tern
  • 1 squash revet
  • 1 ds hakkede tomater
  • 5 dl vand
  • 1 oksebouillonterning
  • 1 tsk Oregano
  • 1 tsk paprika
  • salt og peber
  • 300 g ris
  • olie til stegning
Instruktioner
  1. Hak løg og hvidløg. Skræl gulerødder, og riv dem på et rivejern. Skær peberfrugt og champignoner i tern.
  2. Svits løg i en gryde med lidt olie til de er klare. Kom champignon og kød i gryden, og svits det til det er brunt.
  3. Tilsæt grøntsager, ris, hakkede tomater, vand, bouillonterning samt krydderier.
  4. Kog til væden er væk og risene er møre. Rør i det af og til, så det ikke brænder fast i bunden. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis risene ikke har fået helt nok.
  5. Smag til med salt og peber.
Recipe Notes

Pris pr. person: ca. 11-13 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*