Spicy kål med kartofler og hakket kød

Print Recipe
Spicy kål med kartofler og hakket kød
Region Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 450 g hakket oksekød el. svinekød max 10% fedt
  • 0,5 kg hvidkål el. spidskål fint snittet
  • 1 kg kartofler i tern
  • 2 løg i tern
  • 3 gulerødder i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 4 tsk paprika
  • 4 dl vand
  • 1 bouillonterning okse
  • 2 tsk spidskommen
  • 1 tsk chili stødt kan undlades
  • 2 spsk olie til stegning
  • salt og peber
Region Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 450 g hakket oksekød el. svinekød max 10% fedt
  • 0,5 kg hvidkål el. spidskål fint snittet
  • 1 kg kartofler i tern
  • 2 løg i tern
  • 3 gulerødder i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 4 tsk paprika
  • 4 dl vand
  • 1 bouillonterning okse
  • 2 tsk spidskommen
  • 1 tsk chili stødt kan undlades
  • 2 spsk olie til stegning
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Snit kålen i strimler. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Hak løgene og skær gulerødderne i tern/skiver.
  2. Opvarm olie i en stor gryde og svits kål, kartofler, løg og gulerødder 3-4 minutter.
  3. Tilsæt krydderier, hvidlåg og kød. Svits til kødet har skiftet farve. Tilsæt bouillonterning og vand, og lad retten småkoge under låg ca. 20 min.
Recipe Notes

Pris pr. mand: 9-10 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*