Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 450 g hakket oksekød el. svinekød max 10% fedt
- 0,5 kg hvidkål el. spidskål fint snittet
- 1 kg kartofler i tern
- 2 løg i tern
- 3 gulerødder i tern
- 2 fed hvidløg
- 4 tsk paprika
- 4 dl vand
- 1 bouillonterning okse
- 2 tsk spidskommen
- 1 tsk chili stødt kan undlades
- 2 spsk olie til stegning
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Snit kålen i strimler. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Hak løgene og skær gulerødderne i tern/skiver.
- Opvarm olie i en stor gryde og svits kål, kartofler, løg og gulerødder 3-4 minutter.
- Tilsæt krydderier, hvidlåg og kød. Svits til kødet har skiftet farve. Tilsæt bouillonterning og vand, og lad retten småkoge under låg ca. 20 min.
Recipe Notes
Pris pr. mand: 9-10 kr