Spicy kål med kartofler og hakket kød

Print Recipe
Spicy kål med kartofler og hakket kød
Region Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Snit kålen i strimler. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Hak løgene og skær gulerødderne i tern/skiver.
  2. Opvarm olie i en stor gryde og svits kål, kartofler, løg og gulerødder 3-4 minutter.
  3. Tilsæt krydderier, hvidlåg og kød. Svits til kødet har skiftet farve. Tilsæt bouillonterning og vand, og lad retten småkoge under låg ca. 20 min.
Recipe Notes

Pris pr. mand: 9-10 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*