Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 1 ps pastagrønt eller italiensk grøntsagsblanding, frost
- 300 g røde linser tørrede
- 3 gulerødder revet
- 1 ds tomatpure 140 g
- 4 dl vand
- 1 bouillonterning
- 2 tsk paprika
- evt chili frisk eller pulver
- salt og peber
Tilbehør
- 300 g fuldkornspasta
- 50 g revet parmesan
Ingredienser
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Opvarm olien i en gryde. Tilsæt posen med pastagrønt og svits 3-4 minutter.
- Tilsæt revet gulerod, linser, tomatpure, vand og bouillon, og lad retten simre minimum 20 minutter - rør undervejs. Tilsæt evt. mere vand undervejs, hvis linserne suger alt væden.
- Smag til med salt, peber og chili efter smag. Hvis du synes at saucen mangler smag, så giv den gas med mere paprika og oregano.
- Servér med fuldkornspasta og lidt revet parmesan.
Recipe Notes
Pris Pris pr. person: ca. 8 kr