Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 300 g basmatiris
- 1 ps blomkålsris, 350 g frost
- 1 bk champignon
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg
- 50 g parmesan eller revet hård ost
- 1 bouillonterning grøntsag, svin eller kylling
- 1 l vand
- 1 spsk rapsolie til stegning eller smør
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Vask champignonerne grundigt og skær dem i skiver
- Løg og hvidløg hakkes fint.
- Varm fedtstof i en gryde og rist champignonerne til de er gyldne. Tilsæt hakket løg og hvidløg og lad det stege med 1 minuts tid.
- Tilsæt ris, bouillon og vand samt blomkålsrisen. Lad retten koge ved middel varme uden låg i 15-20 minutter til risene er møre. Rør i retten undervejs - især til sidst hvor den ellers godt kan brænde på.
- Tilsæt 50 gram parmesan til retten lige inden serveringen.
- Smag til med salt og peber.
- Serveres med det samme, evt. med et ekstra drys parmesan ved siden af.
Recipe Notes
Pris pr. mand: 9-12 kr