Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 10 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
Kyllingebøf
- 400 g hakket kylling max 10% fedt
- 1 peberfrugt i fine tern
- 1 løg revet
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk havregryn
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk chili
- 1 tsk paprika
- 0,5 tsk spidskommen
- 1 tsk salt
- peber
Spidskålssalat
- 1 spidskål
- 1 stor porre
- 2 æbler
- 2,5 dl cheasy fraiche 5%
- 4 spsk citronsaft
- 2 tsk sukker
- salt og peber
Andet
- 4 store fuldkornsburgerboller
- BBQ sauce el. ketchup
Ingredienser
Kyllingebøf
Spidskålssalat
Andet
|
|
Instruktioner
Kyllingebøf
- Rør kyllingefarsen sammen med revet løg, peberfrugt, krydderier og havregryn. Lad farsen trækker i køleskabet i 10 minutter. Imens kan du lave spidskålssalaten.
- Form farsen til 4 store bøffer og steg dem i lidt olie på en varm pande til de er gennemstegt.
Spidskålssalat
- Vask og snit spidskål og porre fint. Vask æblerne og fjern kernehuset. Skær æblet i fine tern.
- Bland fraiche, citronsaft, sukker samt salt og peber til en dressing. Bland dressing sammen med spidskål, porre og æbler.
Burger
- Lun burgerbollerne som anvist. Smør dem med lidt BBQ sauce, tilføj spidskålssalat og kyllingebøf.
- Server burgeren med ekstra salat ved siden af.
Recipe Notes