Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Tilbehør
- 1 kg kartofler nye
- 4 majskolber
Dip
- 2,5 dl cheasy fraiche 5%
- 1 tsk sennep
- 1 fed hvidløg
- salt og peber
- evt. en håndfuld persille eller purløg hvis du har
Ingredienser
Tilbehør
Dip
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Trim svinemørbraden for scener og lignende. Bland marinaden af ketchup, hvidløg, olie og krydderier, og pensl mørbraden med marinaden - lad det gerne trække hvis du har tid.
- Svinemørbraden steges i ovnen i ca. 25 minutter, hvorefter den tages ud og pakkes ind i folie. Lad den gerne trække i op til 15 minutter.
Tilbehør
- Rengør kartofler, og skræl/skrab evt. hvis det er nødvendigt. Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er mører, ca. 20 minutter.
- Kogte majskolber: Fjerne alt det grønne fra kolberne, og kog dem i letsaltet vand i 8-10 minutter. Majskolberne kan også laves i mikroovnen. Her putter du hele kolben ind med blade og det hele på og giver dem 3 minutter på fuld kraft. Bagefter skære du den brede ende af og fjerne nemt bladene - det er SÅ nemt. Krydr dem med salt.
- Bland ingredienserne til dippen og stil på køl indtil den skal bruges.
- Skær mørbraden i skiver, og server med kartofler, majskolber og dip.
- Har du lyst kan mørbraden og majskolberne også smides på grillen.