Spicy svinemørbrad med nye kartofler, majskolber og dip

Print Recipe
Spicy svinemørbrad med nye kartofler, majskolber og dip
Region Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Spicy mørbrad
Tilbehør
Dip
Region Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Spicy mørbrad
Tilbehør
Dip
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Trim svinemørbraden for scener og lignende. Bland marinaden af ketchup, hvidløg, olie og krydderier, og pensl mørbraden med marinaden - lad det gerne trække hvis du har tid.
  3. Svinemørbraden steges i ovnen i ca. 25 minutter, hvorefter den tages ud og pakkes ind i folie. Lad den gerne trække i op til 15 minutter.
Tilbehør
  1. Rengør kartofler, og skræl/skrab evt. hvis det er nødvendigt. Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er mører, ca. 20 minutter.
  2. Kogte majskolber: Fjerne alt det grønne fra kolberne, og kog dem i letsaltet vand i 8-10 minutter. Majskolberne kan også laves i mikroovnen. Her putter du hele kolben ind med blade og det hele på og giver dem 3 minutter på fuld kraft. Bagefter skære du den brede ende af og fjerne nemt bladene - det er SÅ nemt. Krydr dem med salt.
  3. Bland ingredienserne til dippen og stil på køl indtil den skal bruges.
  4. Skær mørbraden i skiver, og server med kartofler, majskolber og dip.
  5. Har du lyst kan mørbraden og majskolberne også smides på grillen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*