Ristede græskarkerner

Lækkert drys til supper og salater 😛

Ristede græskarkerner

No ratings yet
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Snacks, Vegetarretter
Antal 1 portion

Ingredienser
  

  • friske græskarkerner
  • vand
  • salt
  • olie
  • evt. paprika eller grillkrydderi

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 160 grader.
  • Skrab kernerne ud af græskaret og rens kernerne, så de er helt frie for græskarkød.
  • Kom kernerne i en gryde og hæld vand over så det dækker. Put lidt salt i vandet og lad det koge i ca. 18-20 minutter.
  • Hæld vandet fra kernerne og hæld lidt rapsolie over kernerne, og drys med salt, og evt. andre krydderier. Bland rundt så det bliver fordelt.
  • Bred kernerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist kernerne i ovnen ved 160 gr. i ca. 30 min. Vend græskarkerner ca. hvert 10. minut.
  • Lad kernerne køle inden servering. Brug dem som drys på suppe eller i salat.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*

Ristede græskarkerner


Print Recipe


Ristede græskarkerner

Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 50 minutter

Antal personer
portion

Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 50 minutter

Antal personer
portion


Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 160 grader.

  2. Skrab kernerne ud af græskaret og rens kernerne, så de er helt frie for græskarkød.

  3. Kom kernerne i en gryde og hæld vand over så det dækker. Put lidt salt i vandet og lad det koge i ca. 18-20 minutter.

  4. Hæld vandet fra kernerne og hæld lidt rapsolie over kernerne, og drys med salt, og evt. andre krydderier. Bland rundt så det bliver fordelt.

  5. Bred kernerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist kernerne i ovnen ved 160 gr. i ca. 30 min. Vend græskarkerner ca. hvert 10. minut.

  6. Lad kernerne køle inden servering. Brug dem som drys på suppe eller i salat.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*