Denne uges rugbrødsdag står på tunfrikadeller og æggemadder med tomat og gulerodsstave. Nemt og lækkert, og en børnevenlig måde at få fisk på. Tunfrikadellerne er også gode i madpakken og lugter ikke af fisk 😉
Udover tunfrikadellerne, skal du bruge:
- Rugbrød
- 4 kogte æg
- 2-3 tomater i skiver
- 4 store gulerødder i stave
- evt. lidt mayo
Rugbrød med tunfrikadeller, æg og grønt
Ingredienser
- 1 ds tun i vand 140 g
- 1 spsk fraiche 5%
- 1 æggeblomme
- 1 lille løg
- 2 spsk havregryn
- 1 spsk citronsaft
- 0,5 tsk salt
- peber
- fedtstof til stegning
Sådan gør du
- Rør ingredienser til farsen sammen og lad den hvile et øjeblik.
- Form farsen til frikadeller og steg dem på begge sider i lidt fedtstof på en pande ved middelvarme.
- Server med ovennævte rugbrød, kogte æg og gnavegrønt
Pingback: Sund madplan uge 42 - Sund på budget