En virkelig lækker sandwich med kylling, sprød kalkunbacon og krydret wasabicreme 🙂 Wasabicreme er super nemt at lave og også meget velegnet sammen laks og avocado :p
Sandwich med kylling, kalkunbacon og wasabicreme
Ingredienser
- 400 g kyllingebryst, -lårfilet eller -inderfilet
- 1 pk kalkunbacon i skiver
- 1 ps salatblanding el. lign.
- 4 grove sandwichbrød
Wasabicreme
- 0,5 dl fraiche 5%
- 2 spsk mayonnaise, let
- 1 tsk wasabi pasta efter smag
- 1 tsk limesaft el. citronsaft
- salt
Tilbehør
- gnavegrønt
Sådan gør du
- Kog kyllingen i en gryde med let saltet vand i 15-20 minutter. Vandet skal bare lige dække.
- Hæld vandet fra, og træk kyllingekødet fra hinanden. Krydr med salt og peber.
- Imens kyllingen koger kan du stege kalkunbacon sprødt på en pande og lave wasabicreme.
- Rør en wasabicreme af fraiche, mayo, wasabi pasta, limesaft og salt. Vær forsigtig med wasabien, da det kan være stærkt for "sarte" ganer. Tilsæt efter smag, og brug gerne mere end 1 tsk, hvis du er til en mere stærk version.
- Flæk brødene og rist dem på begge sider på en brødrister.
- Smør de ristede brød med wasabicreme. Fyld dem med salat, kyllingekød og top med sprød kalkunbacon.
- Server med grøntsagsstave.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.