Forberedelses tid | 5 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
- 350 g fuldkornsspaghetti
- 200 g bacon i tern
- 1 løg finthakket
- 500 g hvidkål eller spidskål fintsnittet
- 50 g revet parmesan
- 3 æg
- 3 dl minimælk
- salt og peber
Ingredienser
|
|
- Hak løget og snit hvidkål fint.
- Rist baconen sprød på en stor pande og kog sideløbende spaghettien i en gryde som anvist på pakken.
- Tag bacon til side og tilsæt løg og kål til panden og svits indtil kålen er faldet sammen.
- Pisk imens æg, mælk, parmesan, salt og godt med peber sammen i en skål.
- Hæld vandet fra spaghettien og vend det på panden med bacon og kål. Rør æggecremen i, varm det igennem og smag til med salt og peber.
Pris pr. person: 9-10 kr
Pingback: Sund madplan uge 41 - Sund på budget
Pingback: Sund madplan uge 50 - Sund på budget
Smager fantastisk
Skal man bruge pasteuriserede æg? Æggemassen bliver vel ikke gennemvarmet eller?
Hvis man skulle bruge past. æg ville det være angivet i opskriften 🙂
Hej, findes der en app?
Skal æggemassen ikke varmes inden den blandes i?
Nej 🙂