Man skulle ikke tro det, men blomkål kan sagtens være “hyggemad”. Disse taco blomkål er super lækre og gør sig rigtig godt som fyld i tacoskaller 😛
Taco Blomkål
Ingredienser
- 1 stort blomkål
- 1 brev tacokrydderi
- 1 spsk olie
- 1 ds sorte bønner
- 100 g revet cheddar el. tex mex ost
- 2 modne avocadoer
- 2 tomater
- 3 forårsløg
- evt. tacosauce og jalapenos
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Vask og skær blomkålen i mindre buketter.
- Vend buketterne sammen med tacokrydderi og olie.
- Fordel buketterne på bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad.
- Bag dem i ovnen i ca, 25 minutter.
- Tag de bagte blomkål ud af ovnen. Fordel sorte bønner, cheddar og evt. jalapenos ud over blomkålen og bag det hele yderligere ca. 5 minutter til osten er smeltet.
- Til sidst toppes med tomat og avocado i tern samt fintsnittet forårsløg.
- Du kan også toppe med en klat salsasauce hvis det skal være ekstra luksus.
- Retten kan spises som den er eller bruges i tacoskaller eller wraps.
Video
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.