Tilberedningstid | 30 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 400 g kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet
- 1 ps karrygrønt eller hvis du ikke handler i Rema, en wokblanding
- 1 æble
- 1 ds kokosmælk 400 ml
- 3 spsk fraiche 5%
- 1-2 tsk karry
- 1 stk hønsebouillonterning
- 300 g ris el. grov bulgur
- salt og peber
- mel til jævning
- olie til stegning
- 1 ps blomkålsris, 350 g
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Kyllingen skæres i mindre tern.
- Varm lidt olie i en gryde og tilføj kylling og karry. Lad det svitse et par minutter.
- Tilsæt posen med grønt og svits et par minutter.
- Tilsæt kokosmælk og bouillonterning, og bring retten i kog.
- Tilsæt æblet skåret i tern og lad retten simre minimum 10-15 minutter.
- Tilsæt fraiche og smag retten til med salt og peber. Jævn evt. hvis du ønsker en tykkere sauce.
- Kog risen som anvist på posen og kog blomkålrisen med de sidste 5-7 minutter. Bland rundt og servér
Recipe Notes
Pris pr. person: 13-16 kr