Indisk curry med kikærter

Print Recipe
Indisk curry med kikærter
Region Indisk, Vegetarisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 spsk olie til stegning
  • 3 gulerødder i tern
  • 2 løg i tern
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk karry
  • 1 spsk spidskommen
  • 2 tsk garam masala krydderiblanding
  • evt. chili efter behag
  • 2 ds kikærter drænet
  • 1 ds kokosmælk 400 ml
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 stk bouillonterning grøntsag
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • 300 g ris
Region Indisk, Vegetarisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 spsk olie til stegning
  • 3 gulerødder i tern
  • 2 løg i tern
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk karry
  • 1 spsk spidskommen
  • 2 tsk garam masala krydderiblanding
  • evt. chili efter behag
  • 2 ds kikærter drænet
  • 1 ds kokosmælk 400 ml
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 stk bouillonterning grøntsag
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • 300 g ris
Instruktioner
  1. Opvarm olie i en gryde, og svits løgene til de er klare. Tilsæt krydderier og hvidløg og lad det svitse i ca. 1 minut.
  2. Tilsæt gulerødder i tern, hakkede tomater, kikærter, kokosmælk og bouillon, og lad det hele simre ved lav varme i minimum 15 minutter. Imens kan du koger ris som anvist på posen.
  3. Smag curryen til med citronsaft, salt og peber, og evt. flere krydderier. Servér med kogte ris.
Recipe Notes

Pris pr. person: 8-9 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*