Broccolisuppe m. rugbrødscroutoner

Print Recipe
Broccolisuppe m. rugbrødscroutoner
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 stor broccoli
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 500 g kartofler
  • 1 liter vand
  • 2 bouillonterninger grøntsag
  • 2,5 dl minimælk
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
Rugbrødscroutoner
  • 4 skiver rugbrød
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 stor broccoli
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 500 g kartofler
  • 1 liter vand
  • 2 bouillonterninger grøntsag
  • 2,5 dl minimælk
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
Rugbrødscroutoner
  • 4 skiver rugbrød
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Broccolien vaskes og skæres i grove stykker (stokken skal også bruges). Løg og kartofler skrælles og skæres i grove stykker. Hvidløg pilles.
  2. Kom grøntsager og kartofler i en stor gryde og tilsæt vand og bouillonterninger. Bring det i kog og lad det simre til grøntsager og kartofler er mører.
  3. Tilsæt mælk og timian, og blend suppen helt jævn.
  4. Smag til med salt og peber, og evt. mere timian.
Rugbrødscroutoner
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skær rugbrød i tern og fordel ternene på en bageplade med bagepapir. .
  3. Dryp lidt olie på rugbrødet, og drys med salt, peber og timian. Bag dem i ovnen i ca. 6-8 minutter til de er sprøde - rør evt i ternene undervejs.
  4. Servér suppen med de sprøde rugbrødscroutoner.
Recipe Notes

Pris pr person: 6-7 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*