Friske fiskefileter med remoulade og citron

Print Recipe
Friske fiskefileter med remoulade og citron
Region Fisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Region Fisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Instruktioner
  1. Æggene slås ud i en dyb tallerken og piskes sammen. Bland rasp sammen med salt og peber i en dyb tallerken. Kom rigeligt hvedemel i en 3. tallerken.
  2. Vend fileterne, først i hvedemel og herefter i æggeblandingen. Til sidst vendes fileterne i rasp og lægges på et skærebræt el. tallerken.
  3. En pande varmes op med fedtstof. Læg de panerede fileter på panden.
  4. Steg fisken ca. 2 minutter på hver side til de er gyldne og gennemstegt.
  5. Server straks med remoulade og citron.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*