Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 10 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 400 g pulled pork rester fra dagen før
- 4 fuldkornsburgerboller
- 0,5 agurk i stave
Coleslaw
- 500 g hvidkål el. spidskål
- 5 gulerødder
- 2,5 dl cheasy fraiche 5%
- 1-2 tsk sennep gerne dijon
- 2 tsk sukker
- salt og peber
Ingredienser
Coleslaw
|
|
Instruktioner
Coleslaw
- Snit kålen fint. Riv gulerødderne. Bland spidskål og gulerødder i en skål.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen: cheasy fraiche, citronsaft, sennep, sukker og salt og peber, og vend den i grønsagerne.
- Smag til med salt og peber. Salaten bliver bedst, hvis den får lov at trække en halv times tid i køleskab, men kan også serveres med det samme.
Pulled pork burger
- Lun resterne af pulled porken enten i mikroovnen eller ovnen.
- Lun bollerne som anvist på pakken.
- Fyld bollerne med kød og coleslaw og sérver med agurkestave og mere coleslaw ved siden af.
Recipe Notes
Pris pr person: 10-12 kr