Fuldkornssandwich med laks og ærtecreme

Print Recipe
Fuldkornssandwich med laks og ærtecreme
Region Fisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Ærtecreme
  • 150 g ærter optøet
  • 4 spsk citronsaft
  • 2 spsk fraiche 5%
  • 1 tsk dild
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
Sandwich
  • 2 fuldkornsbaguettes
  • 150 g røget laks
  • 1 agurk i skiver
  • ½ iceberg finthakket
  • 2 tomater i skiver
  • evt. rødløg i skiver
Region Fisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Ærtecreme
  • 150 g ærter optøet
  • 4 spsk citronsaft
  • 2 spsk fraiche 5%
  • 1 tsk dild
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
Sandwich
  • 2 fuldkornsbaguettes
  • 150 g røget laks
  • 1 agurk i skiver
  • ½ iceberg finthakket
  • 2 tomater i skiver
  • evt. rødløg i skiver
Instruktioner
Ærtecreme
  1. Blend alle ingredienserne til ærtecremen groft og smag til med salt og peber.
Sandwich
  1. Lun brødet som anvist på pakken. Del hver baguette op i to, og skær brødet over.
  2. Smør brødet med ærtecreme, og byg en sandwich med salat, skiver af agurk, tomat, (rødløg) og laks.
  3. Server sandwichen med det overskydende grønt ved siden af.
Recipe Notes

Pris pr person: 13-14 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*