Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 4-500 g hakket oksekød max 10% fedt
- 1 ps pasta grønt el. italiensk grøntsagsblanding
- 2-3 gulerødder revet
- 1 ds tomatpasta 140 g
- 1 oksebouillonterning
- 300 g fuldkornsspaghetti
- 3 dl vand el. 1,5 dl vand + 1,5 dl. mælk
- 1 tsk salt
- olie til stegning
- lidt paprika og oregano, efter smag
- evt. revet parmesan hvis du har og kan lide det
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skræl gulerødderne og riv dem fint.
- Opvarm olie i en gryde og brun kødet.
- Når kødet er brunet tilsættes gulerødder og pasta grønt, og det hele varmes igennem.
- Tilsæt vand, bouillon samt tomatpasta, og bring saucen i kog.
- Lad saucen stå og koge ind. Smag til med salt og peber.
- Spaghettien koges som anvist på posen
- Server hele molevitten med et drys parmesan.
- Tip! Har du rester af squash, champignon, aubergine, tomater, peberfrugt eller andet, så hak dem fint og tilføj til sauce (jeg putter dem ofte i foodprocessoren, så går det stærkt)
Recipe Notes
Pris pr. person: 11-13 kr