Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 450 g hakket oksekød max 10% fedt
- 200 g champignon i skiver
- 2 løg hakket
- 2 fed hvidløg presset
- 2 peberfrugter i strimler
- 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
- 2 dl minimælk
- 2 tsk paprika
- 1 tsk timian
- 1 ds tomatpure
- 1 tsk sukker
- 1 spsk hvedemel til jævning
- salt og peber
Tilbehør
Ingredienser
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Vask og snit grøntsagerne. Form det hakkede kød til 4 bøffer og krydr dem med salt og peber.
- Brun hakkebøfferne på en pande med lidt fedtstof. De skal ikke gennemsteges, men bare lige have lidt farve. Læg bøfferne i et ildfast fad.
- Steg champignonerne gyldne på panden, og tilsæt herefter løg der steget til de er klare.
- Tilsæt peberfrugter og paprika og lad det svitse et øjeblik. Tilsæt herefter madlavningsfløde, mælk, tomatpure, timian og sukker.
- Lad saucen koge et par minutter, og jævn evt. saucen en smule med lidt vand og mel. Smag til med salt og peber.
- Hæld saucen og grøntsagerne over bøfferne i fadet. Stil fadet i ovnen i ca. 20-25 minutter idntil bøfferne er færdige.
- Server bøfferne med kogt fuldkornspasta og dampede grønne bønner
Recipe Notes
Pris pr. person: 15-17 kr