Indisk kartoffelcurry

Print Recipe
Indisk kartoffelcurry
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Kartoffelcurry
Tilbehør
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Kartoffelcurry
Tilbehør
Instruktioner
  1. Kartofler skrælles og skæres i grove tern.
  2. Skræl løg og hvidløg og hak dem i fine tern. Peberfrugten skæres i tern.
  3. Opvarm lidt olie i en stor gryde, og svits løg og hvidløg kort. Tilsæt krydderi og svits dem kort med.
  4. Tilsæt kartofler og peberfrugt - Svits det hele kort.
  5. Tilsæt linser, vand, hakkede tomater, bouillon og kokosmælk, og lad retten simre i 20 minutter til linser og kartofler er mører.
  6. Smag retten til med salt og peber, og server med groft madbrød. (kan også serveres med lidt ris, men det er ikke nødvendigt når der er kartofler i)
Recipe Notes

Pris pr person: 8-9 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*