Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 45 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 500 g kartofler
- 6 æg
- 2 dl minimælk
- 1 tsk salt
- 2 spsk olie til stegning
- 150 g varmrøget makrel
- 250 g cherrytomater el. alm tomater i både
- 250 g grønne asparges
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
- Pisk æg, mælk samt salt og peber sammen i en skål.
- Skær kartoflerne i kvarte.
- Opvarm lidt fedtstof på panden ved jævn varme og svits kartoflerne i ca. 2-3 minutter.
- Skru ned til svag varme og hæld æggemassen udover kartoflerne.
- Skub forsigtigt i omeletten til den begynder at stivne. Bag omeletten (uden låg) i ca. 15-20 min.
- Vask tomaterne og aspargesen . Skær tomaterne i både, knæk/skær den nederste del af aspargesen og smid væk. Resten af aspargesen skæres i grov stykker.
- Makrel plukkes i mindre stykker (hvis der er skind og ben på makrellen, skal dette fjernes først).
- Fordel makrel og grøntsager udover omeletten og servér straks, evt. med et stykke rugbrød til.
Recipe Notes
Pris pr person: ca. 15 kr