Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 40 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 500 g medister
- 1 kg kartofler
- 1 pose grøntsagsbund, Lækkert og nemt 500 g
- 2 spsk olie
- paprika
- salt og peber
Ærtedip
- 400 g ærter
- 150 g fraiche 5%
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk citronsaft
- salt og peber
Ingredienser
Ærtedip
|
|
Instruktioner
Kartoffelbåde
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Kartoflerne skrælles og skæres i både. Vend bådene med olie, paprika samt salt og peber.
- Kom kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 40 minutter. Rør gerne i dem undervejs.
Medister i ovn
- Hæld grøntsagsblandingen/bunden op i iltfastfad. Læg medisteren oven på grøntsagerne og drys med paprika samt salt og peber. Bag i ovnen i ca. 30 minutter til medisteren er gylden og gennemstegt.
Ærtedip
- Blend optøede ærter sammen med fraiche, hvidløg, citron, salt og peber. Stil på køl til det skal bruges.
- Server dippen til de bagte kartofler, grøntsager og medister.
Recipe Notes
Pris pr person: 13-14 kr