Medister i ovn på grøntsagsbund samt kartofler og ærtedip

Print Recipe
Medister i ovn på grøntsagsbund samt kartofler og ærtedip
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g medister
  • 1 kg kartofler
  • 1 pose grøntsagsbund, Lækkert og nemt 500 g
  • 2 spsk olie
  • paprika
  • salt og peber
Ærtedip
  • 400 g ærter
  • 150 g fraiche 5%
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g medister
  • 1 kg kartofler
  • 1 pose grøntsagsbund, Lækkert og nemt 500 g
  • 2 spsk olie
  • paprika
  • salt og peber
Ærtedip
  • 400 g ærter
  • 150 g fraiche 5%
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber
Instruktioner
Kartoffelbåde
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Kartoflerne skrælles og skæres i både. Vend bådene med olie, paprika samt salt og peber.
  3. Kom kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 40 minutter. Rør gerne i dem undervejs.
Medister i ovn
  1. Hæld grøntsagsblandingen/bunden op i iltfastfad. Læg medisteren oven på grøntsagerne og drys med paprika samt salt og peber. Bag i ovnen i ca. 30 minutter til medisteren er gylden og gennemstegt.
Ærtedip
  1. Blend optøede ærter sammen med fraiche, hvidløg, citron, salt og peber. Stil på køl til det skal bruges.
  2. Server dippen til de bagte kartofler, grøntsager og medister.
Recipe Notes

Pris pr person: 13-14 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*