Mexicansk lasagne

Print Recipe
Mexicansk lasagne
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 spsk olie
  • 2 løg i tern
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 400 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 1 squash revet
  • 2 gulerødder revet
  • 1 peberfrugt i tern
  • 2 ds hakkede tomater
  • 1 ds tomatpure 140 g
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning okse el. grøntsag
  • 1 ds røde kidneybønner
  • 2 tsk spidskommen
  • 2 tsk Oregano
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk chili stødt
  • evt. lidt cayennepeber hvis du har
  • salt og peber
  • 12 fuldkornslasagneplader
  • 150 g revet cheddar
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 spsk olie
  • 2 løg i tern
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 400 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 1 squash revet
  • 2 gulerødder revet
  • 1 peberfrugt i tern
  • 2 ds hakkede tomater
  • 1 ds tomatpure 140 g
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning okse el. grøntsag
  • 1 ds røde kidneybønner
  • 2 tsk spidskommen
  • 2 tsk Oregano
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk chili stødt
  • evt. lidt cayennepeber hvis du har
  • salt og peber
  • 12 fuldkornslasagneplader
  • 150 g revet cheddar
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Vask, skræl og snit grøntsagerne.
  3. Opvarm olien i en stor gryde og svits først løg og hvidløg et par minutter og tilføj herefter kødet, der brunes af.
  4. TIlsæt gulerødder, squash og peberfrugt og svits kort.
  5. Hæld vandet fra kidneybønnerne og tilsæt dem til retten sammen med hakkede tomater, tomatpure, vand, bouillonterning og krydderier.
  6. Lad retten simre i 10 minutter, og smag til med salt og peber.
  7. Samle lasagnen i et stort ildfastfad ved skidtevis at lave lag af sauce og lasagneplader. Slut af med revet cheddar.
  8. Bag lasagnen i ovnen i ca. 25-30 minutter, til pladerne er møre.
  9. Kan evt. serveres med jalapenos og avocadostykker.
Recipe Notes

Pris pr. person: 15-17 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*