Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 30 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 2 spsk olie
- 2 løg i tern
- 2 fed hvidløg hakket
- 400 g hakket oksekød max 10% fedt
- 1 squash revet
- 2 gulerødder revet
- 1 peberfrugt i tern
- 2 ds hakkede tomater
- 1 ds tomatpure 140 g
- 2 dl vand
- 1 bouillonterning okse el. grøntsag
- 1 ds røde kidneybønner
- 2 tsk spidskommen
- 2 tsk Oregano
- 2 tsk paprika
- 1 tsk chili stødt
- evt. lidt cayennepeber hvis du har
- salt og peber
- 12 fuldkornslasagneplader
- 150 g revet cheddar
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Vask, skræl og snit grøntsagerne.
- Opvarm olien i en stor gryde og svits først løg og hvidløg et par minutter og tilføj herefter kødet, der brunes af.
- TIlsæt gulerødder, squash og peberfrugt og svits kort.
- Hæld vandet fra kidneybønnerne og tilsæt dem til retten sammen med hakkede tomater, tomatpure, vand, bouillonterning og krydderier.
- Lad retten simre i 10 minutter, og smag til med salt og peber.
- Samle lasagnen i et stort ildfastfad ved skidtevis at lave lag af sauce og lasagneplader. Slut af med revet cheddar.
- Bag lasagnen i ovnen i ca. 25-30 minutter, til pladerne er møre.
- Kan evt. serveres med jalapenos og avocadostykker.
Recipe Notes