Mexicansk lasagne

Print Recipe
Mexicansk lasagne
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Vask, skræl og snit grøntsagerne.
  3. Opvarm olien i en stor gryde og svits først løg og hvidløg et par minutter og tilføj herefter kødet, der brunes af.
  4. TIlsæt gulerødder, squash og peberfrugt og svits kort.
  5. Hæld vandet fra kidneybønnerne og tilsæt dem til retten sammen med hakkede tomater, tomatpure, vand, bouillonterning og krydderier.
  6. Lad retten simre i 10 minutter, og smag til med salt og peber.
  7. Samle lasagnen i et stort ildfastfad ved skidtevis at lave lag af sauce og lasagneplader. Slut af med revet cheddar.
  8. Bag lasagnen i ovnen i ca. 25-30 minutter, til pladerne er møre.
  9. Kan evt. serveres med jalapenos og avocadostykker.
Recipe Notes

Pris pr. person: 15-17 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*