Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 5 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Kyllingesalat
- 300 g kylling i tern eller fersk kylling
- 2 dl fraiche 5%
- 1 æble gerne syrligt
- 1-2 tsk karry
- 0,5-1 tsk dijonsennep
- 1 tsk citronsaft
- 0,5 tsk sukker
- salt og peber
Tilbehør
- 125 g kalkunbacon i skiver
- fuldkornsboller eller rugbrød
- evt. en håndfuld salat
- 4 store gulerødder i stave
- 0,5 agurk i stave
Ingredienser
Kyllingesalat
Tilbehør
|
|
Instruktioner
Kyllingesalat
- Bruger du rå kylling, så start med at koge den ca. 20 minutter i letsaltet vand. Køl kødet ned og skær det i mundretter bider.
- Vask og skær æblet i fine tern. Bland alle ingredienserne sammen til kyllingesalaten og smag til med salt og peber, og evt. mere karry.
- Lad salaten trække i køleskabet indtil servering.
Tilbehør
- Steg kalkunbacon sprødt på en pande ved middelvarme.
- Skræl og skær gulerødder og agurk i stave.
- Rist evt. rugbrød eller boller på en brødrister og fyld dem kyllingesalat, kalkunbacon og evt. en håndfuldsalat.
- Server med grøntsagsstave.
Recipe Notes
Pris pr person: 12-13 kr