Nem kyllingesalat med kalkunbacon

Print Recipe
Nem kyllingesalat med kalkunbacon
Region Kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kyllingesalat
  • 300 g kylling i tern eller fersk kylling
  • 2 dl fraiche 5%
  • 1 æble gerne syrligt
  • 1-2 tsk karry
  • 0,5-1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk citronsaft
  • 0,5 tsk sukker
  • salt og peber
Tilbehør
  • 125 g kalkunbacon i skiver
  • fuldkornsboller eller rugbrød
  • evt. en håndfuld salat
  • 4 store gulerødder i stave
  • 0,5 agurk i stave
Region Kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kyllingesalat
  • 300 g kylling i tern eller fersk kylling
  • 2 dl fraiche 5%
  • 1 æble gerne syrligt
  • 1-2 tsk karry
  • 0,5-1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk citronsaft
  • 0,5 tsk sukker
  • salt og peber
Tilbehør
  • 125 g kalkunbacon i skiver
  • fuldkornsboller eller rugbrød
  • evt. en håndfuld salat
  • 4 store gulerødder i stave
  • 0,5 agurk i stave
Instruktioner
Kyllingesalat
  1. Bruger du rå kylling, så start med at koge den ca. 20 minutter i letsaltet vand. Køl kødet ned og skær det i mundretter bider.
  2. Vask og skær æblet i fine tern. Bland alle ingredienserne sammen til kyllingesalaten og smag til med salt og peber, og evt. mere karry.
  3. Lad salaten trække i køleskabet indtil servering.
Tilbehør
  1. Steg kalkunbacon sprødt på en pande ved middelvarme.
  2. Skræl og skær gulerødder og agurk i stave.
  3. Rist evt. rugbrød eller boller på en brødrister og fyld dem kyllingesalat, kalkunbacon og evt. en håndfuldsalat.
  4. Server med grøntsagsstave.
Recipe Notes

Pris pr person: 12-13 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*