Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- ca. 300 g kyllingebryst el. inderfilet optøet
- 2 spsk olie
- 1 spsk karry
- 2 løg i tern
- 1 porrer i skiver
- 1 peberfrugt i tern
- 4 gulerødder i tern
- 400 ml kokosmælk
- 0,5 liter vand
- 1 bouillonterning høns eller grøntsag
- saften fra 1 lime
- 250 g fuldkornsnudler
- 2 tsk ingefær, stødt eller frisk hvis du har
- chili, stødt efter smag
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Vask og snit løg og porrer fint. Skær peberfrugt og skrællede gulerødder i tern.
- Opvarm olie i en stor gryde. Tilsæt karry, kylling skåret i tern samt løg og svits kort.
- Tilsæt porrer, peberfrugt og gulerødder og svits et par minutter.
- Tilsæt vand, kokosmælk, limesaft og bouillon, og bring retten i kog.
- Tilsæt krydderier og fuldkornsnudler og lad dem koge med til de er mører.
- Smag suppen til med salt og peber, og evt. andre krydderier.
Recipe Notes
Pris pr. person: 11-13 kr