Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 350 g kyllingebryst eller inderfilet skåret i mundrette tern
- 1 broccoli i buketter
- 1 squash revet
- 3 fed hvidløg
- 300 g fuldkornspasta
- 250 ml oma madlavningsfløde 4%
- 4 dl vand
- 1 bouillonterning
- 100 g revet parmesan
- salt og peber
- 1 spsk olie til stegning
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Vask og skyl squash og broccoli. Squashen rives og broccolien fordeles i små buketter.
- Kyllingen skæres i tern og svitses i lidt olie i en stor gryde.
- Tilsæt broccolibuketter, revet squash, presset hvidløg, pasta, vand, madlavningsfløde og bouillonterning.
- Lad det simre i 15-20 minutter til pastaen er mør og saucen er kogt ind - rør i det undervejs, så det ikke brænder på.
- Rør osten ud i retten, og smag til med salt og peber.
- Servér straks.