Mørbradgryde

Print Recipe
Mørbradgryde
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g svinemørbrad
  • 1 pk bacon i tern
  • 1 pk/ds cocktailpølser
  • 1 bk champignon skåret i skiver
  • 2 gulerødder i skriver
  • 1 aubergine i tern
  • 2 peberfrugter i tern
  • 2 løg i tern
  • 1 hvidløg
  • 1 ds tomatpasta 140 g
  • 1 bouillonterning svin, okse el. kylling
  • 4 dl.vand
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 2 spsk paprika
  • salt og peber
  • mel til jævning
  • 2 spsk olie til stegning
  • 300 g ris eller grovbulgur
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g svinemørbrad
  • 1 pk bacon i tern
  • 1 pk/ds cocktailpølser
  • 1 bk champignon skåret i skiver
  • 2 gulerødder i skriver
  • 1 aubergine i tern
  • 2 peberfrugter i tern
  • 2 løg i tern
  • 1 hvidløg
  • 1 ds tomatpasta 140 g
  • 1 bouillonterning svin, okse el. kylling
  • 4 dl.vand
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 2 spsk paprika
  • salt og peber
  • mel til jævning
  • 2 spsk olie til stegning
  • 300 g ris eller grovbulgur
Instruktioner
  1. Trim svinemørbraden for fedt og sener, og skær den i strimler.
  2. Gulerødder, champignon, aubergine, peberfrugt samt løg og hvidløg rengøres og skæres i tern.
  3. Svits bacontern i en stor gryde til de er gyldne. Tilsæt mørbrad, løg, hvidløg og champignon og svits det et par minutter.
  4. Tilsæt resten af grøntsagerne og svits et par minutter.
  5. Tilsæt vand, bouillon, tomatpasta samt krydderier og bring det i kog. Lad retten simre minimum 15-20 minutter - gerne længere.
  6. Tilsæt madlavningsfløde og cocktailpølser og varm retten igennem.
  7. Jævn retten med mel og vand, og smag til med salt og peber.
  8. Kog risen som anvist på pakken. Servér!
Recipe Notes

Pris pr. person: 17-20 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*