Røget skinke med sennepstuvede kartofler og grøntsager

Print Recipe
Røget skinke med sennepstuvede kartofler og grøntsager
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 70 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 70 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Kom skinken i et ildfastfad. Skinken steges i ovnen ved 180 grader i ca. 70 minutter. Hvis du har et stegetermometer, skal kernetemperaturen sige 75 grader. Skinken pakkes ind i staniol og skal trække i ca. 20-25 minutter.
  2. Kog kartofler og gulerødder, og lad dem køle lidt af.
  3. Hak løg fint. Varm fedtstof i en gryde og svits løgene heri til de er klare. Tilsæt mælk og bring blandingen i kog.
  4. Jævn mælken med lidt mel og vand. Kog sovsen i et par minutter under omrøring.
  5. Skær kartofler og gulerødder grove tern, og kom dem i sovsen. Varm det hele godt igennem og tilsæt sennep. Smag stuvningen til med salt og peber, og evt. mere sennep.
  6. Tilbered bønneblanding som anvist på posen - steg blanding i lidt olie i 6-7 minutter.
  7. Skær skinken i skiver og servér dem med sennepstuvede kartofler og bønneblanding.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*