Svensk pølseret

Print Recipe
Svensk pølseret
Region Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Skræl og skær rodfrugter og kartofler i mundrette tern. Kog dem i letsaltet vand i 10-12 minutter - de skal stadig have lidt bid.
  2. Svits løgtern i lidt olie på panden til de klare. Tilsæt pølseskiver og svits et par minutter.
  3. Tilsæt paprika, kartofler, rodfrugter, tomatpure, mælk og madlavningsfløde, og lad retten simre ved svag varme i ca. 10 minutter. Rør lidt undervejs så det ikke brænder fast.
  4. Smag til med salt og peber.
Recipe Notes

Pris pr. person: 9-11 kr

2 Comments

  1. Gerne Laktosefrie opskrifter, da mine børn og jeg er laktose intolerante

    • Britt // Sund på budget

      Det kommer der desværre ikke – man må selv skifte ud i opskrifterne hvis man har specielle behov 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*