Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 500 g kartofler
- 500 g gulerødder
- 400 g pastinak el. persillerødder
- 350 g pølser i skiver
- 1 stort løg i tern
- 3 tsk paprika
- 1 ds tomatpure 140 g
- 3,5 dl minimælk
- 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
- salt og peber
- olie til stegning
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skræl og skær rodfrugter og kartofler i mundrette tern. Kog dem i letsaltet vand i 10-12 minutter - de skal stadig have lidt bid.
- Svits løgtern i lidt olie på panden til de klare. Tilsæt pølseskiver og svits et par minutter.
- Tilsæt paprika, kartofler, rodfrugter, tomatpure, mælk og madlavningsfløde, og lad retten simre ved svag varme i ca. 10 minutter. Rør lidt undervejs så det ikke brænder fast.
- Smag til med salt og peber.
Recipe Notes
Pris pr. person: 9-11 kr
Gerne Laktosefrie opskrifter, da mine børn og jeg er laktose intolerante
Det kommer der desværre ikke – man må selv skifte ud i opskrifterne hvis man har specielle behov 🙂