Antal personer |
|
Ingredienser
Krydret oksekød
- 400 g hakket oksekød 3-7%
- 1 ds røde kidneybønner
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 1 tsk spidskommen
- 1 spsk paprika
- 1 tsk salt
- 0,5 tsk peber
- evt. evt. chili eller cayennepeber efter smag
- olie til stegning
Tomatsalsa
- 500 g tomater
- 1 peberfrugt
- 2 løg eller rødløg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olie smagsneutral gerne olivenolie
- 0,5 spsk balsamico
- 0,5 tsk sukker
- 1 tsk basilikum
- chili efter smag
- salt og peber
- evt. en frisk dusk persille hvis du har
Tilbehør
- 1 pk taco skaller 12 stk
Ingredienser
Krydret oksekød
Tomatsalsa
Tilbehør
|
|
Instruktioner
Tomatsalsa
- Vask og skær tomaterne og peberfrugten i små fine tern. Skræl løg og hvidløg, og hak dem fint.
- Bland en dressing af olie, balsamico, sukker og krydderier.
- Vend tomat, peberfrugt, løg og hvidløg sammen med dressingen. Smag salsaen til med salt og peber.
- Lad gerne salsaen trække i køleskabet 30 minutter.
Krydret oksekød
- Hak løg og hvidløg fint. Hæld vandet fra kidney bønnerne og skyl dem grundigt.
- Opvarm lidt olie på panden og svits løg og hvidløg til løgene er klare. Tilsæt oksekød og kidney bønner og brun kødet. Tilsæt krydderier og smag til med salt og peber.
- Lun evt. tacoskallerne i ovnen, og servér dem med oksekød og tomatsalsa. Man kan også servere majs, revet cheddar, guacamole, en klat creme fraiche eller jalapenos ved siden af som tilbehør.
Recipe Notes
Pris pr person: 15-16 kr