Tortillapizza med gnavegrønt

Print Recipe
Tortillapizza med gnavegrønt
Region Dansk, Italiensk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 pk fuldkornstortillas, 6 stk
  • 1 karton tomatpasata
Fyld
  • 1 pk skinke i strimler eller parmaskinke
  • 1 ds tun i vand, 140 g
  • 1 ps cheasy revet mozzarella
  • 1 løg i ringe
  • 1 ds majs
Tilbehør
  • 4 store gulerødder i stave
  • 0,5 agurk i stave
Region Dansk, Italiensk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 pk fuldkornstortillas, 6 stk
  • 1 karton tomatpasata
Fyld
  • 1 pk skinke i strimler eller parmaskinke
  • 1 ds tun i vand, 140 g
  • 1 ps cheasy revet mozzarella
  • 1 løg i ringe
  • 1 ds majs
Tilbehør
  • 4 store gulerødder i stave
  • 0,5 agurk i stave
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Snit grøntsagerne og hæld vandet fra tun og majs.
  3. Fordel tortillaerne på bageplader med bagepapir.
  4. Smør tortillaerne med tomatpasata. På 4 af pizzaerne fordeles skinken og på de sidste 2 fordeles tun i vand. Fordel løgringe og majs på alle pizzaerne og drys med ost.
  5. Bag pizzaerne ovnen i ca. 10-15 minutter.
  6. Servér pizzaerne med grøntsagsstave.
Recipe Notes

Pris pr person: 13-14 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*