Antal personer |
|
Ingredienser
- 2 løg
- 1 peberfrugt rød eller gul
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk olie til stegning
- 2 spsk karry eller rød karrypasta
- 7 dl vand
- 1 bouillonterning høns eller grøntsag
- 400 ml kokosmælk
- 1 spsk paprika
- 1 spsk sukker
- chilipulver efter smag
- 1 dl ris el. 3 dl kogte ris (f.eks. en rest)
- salt og peber
- 200 g rejer optøet
Tilbehør
- 1 pk fuldkornsbaguettes
Ingredienser
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Skær løg, rød peber og hvidløg i små stykker.
- Opvarm olien i en stor gryde. Tilsæt først karry og lad den svitse kort af. Tilsæt løg og svits til de er klare. TIl hvidløg og peberfrugt og lad det svitse kort med.
- Tilsæt vand, kokosmælk, bouillonterning samt 1 dl ris. Lad suppen koge til risen er møre. Tilsæt sukker, paprika og chilipulver. Smag suppen til med salt og peber.
- Tilsæt de optøede rejer og varm suppen kort igennem. Server med lune baguettes.
Recipe Notes
Pris pr person: 14-15 kr