Forberedelses tid | 5 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
- 400 g kyllingelårfilet eller kyllingebryst/inderfilet
- 1 ps thaiblanding eller wokblanding
- 1 løg i tern
- 1 peberfrugt i tern
- 2 fed hvidløg presset
- 1 ds kokosmælk 400 ml
- 1-2 tsk karry el. grøn karrypasta
- 1 pk fuldkornsnudler 250 g
- 2 dl kogende vand
- 1 hønsebouillonterning
- olie til stegning
- evt. peanuts til drys hvis du har
Ingredienser
|
|
- Skær kylling i strimler, og løg og peberfrugt i tern.
- Opvarm olie i en stor pande eller en wok (eller en gryde).
- Steg løg, hvidløg og kylling et par minutter.
- Tilsæt grøntsagsblanding og lad det svitse 3 minutter. Tilsæt peberfrugt og svits et par minutter. TIlsæt kogt vand, nudler , bouillonterning og karry, og lad det småsimre et par minutter.
- Skru ned for varmen og tilsæt kokosmælk. Lad retten simre ved lav varme og smag til med salt og peber, og evt. mere karrypasta. Servér.
- Tip: Brug dine grøntsagsrester i retten, f.eks. kål, squash, porre, forårsløg, gulerødder og andre rodfrugter.
Pris pr. person: 15-17 kr
Virkelig lækker ret! Den er et hit herhjemme
Pingback: Sund madplan uge 48 - Sund på budget
Rigtig god ret, smagte super godt. Valgte at bruge den røde karrypasta for at give retten et lille spark.
Ser lækkert ud 🙂 Skal nudlerne ikke koges først?
Tak 🙂 Nej de skal bare koge i saucen, så siger de væde derfra – det smager rigtig godt 🙂
Smager super godt! Var lidt i tvivl om det med nudlerne ville virke, men det var intet problem!
Lækker, hurtig og virkelig nem ret.
Jeg valgte at bruge panang karry, da det lige var det jeg havde.