Wok med kylling og nudler

Print Recipe
Wok med kylling og nudler
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Instruktioner
  1. Skær kylling i strimler, og løg og peberfrugt i tern.
  2. Opvarm olie i en stor pande eller en wok (eller en gryde).
  3. Steg løg, hvidløg og kylling et par minutter.
  4. Tilsæt grøntsagsblanding og lad det svitse 3 minutter. Tilsæt peberfrugt og svits et par minutter. TIlsæt kogt vand, nudler , bouillonterning og karry, og lad det småsimre et par minutter.
  5. Skru ned for varmen og tilsæt kokosmælk. Lad retten simre ved lav varme og smag til med salt og peber, og evt. mere karrypasta. Servér.
  6. Tip: Brug dine grøntsagsrester i retten, f.eks. kål, squash, porre, forårsløg, gulerødder og andre rodfrugter.
Recipe Notes

Pris pr. person: 15-17 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Wok med kylling og nudler

Wok med kylling og nudler

Wok med kylling og nudler smager bare helt fantastisk, og så er det simpelthen så nemt og hurtigt at bikse sammen. I opskriften er der blandt andet brugt frosne grøntsager, som er fuldt ud lige så sunde som de friske. Har du rester af grøntsager i køleskabet, er retten dog også super velegnet til at få ryddet lidt op.

(mere…)

7 Comments

  1. Virkelig lækker ret! Den er et hit herhjemme

  2. Pingback: Sund madplan uge 48 - Sund på budget

  3. Rigtig god ret, smagte super godt. Valgte at bruge den røde karrypasta for at give retten et lille spark.

  4. Ser lækkert ud 🙂 Skal nudlerne ikke koges først?

    • Britt // Sund på budget

      Tak 🙂 Nej de skal bare koge i saucen, så siger de væde derfra – det smager rigtig godt 🙂

    • Nanna Nissen Rasmussen

      Smager super godt! Var lidt i tvivl om det med nudlerne ville virke, men det var intet problem!

  5. Denise Valentin

    Lækker, hurtig og virkelig nem ret.
    Jeg valgte at bruge panang karry, da det lige var det jeg havde.

3.74 from 41 votes (38 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*