Brændende kærlighed m. rodfrugtmos

Print Recipe
Brændende kærlighed m. rodfrugtmos
Region Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Region Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Instruktioner
Kartoffelmos
  1. Skræl kartofler, knoldselleri og persillerrødder/pastinak og skær dem i mindre stykker.
  2. Kog grøntsagerne møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og mos grønsagerne med en kartoffelstøder eller et piskeris.
  3. Tilsæt mælken lidt ad gangen – til mosen har en passende konsistens. Tilsæt salt, muskatnød og peber, evt. en klat smør. Smag til med peber og muskatnød.
Løg og bacon
  1. Skræl og hak løg i fine tern.
  2. Varn en pande. Steg først baconternene i 2 minutter ved kraftig varme og derefter i ca. 7 minutter ved jævn varme – til de er sprøde. Tag baconternene af panden.
  3. Kom løgene på panden og steg dem ved jævn varme i 5-10 minutter – eller til de er gyldne. Kom baconternene tilbage til løgene og hold det varmt.
  4. Server mos sammen med bacon, løg og rødbeder skåret i tern.
Recipe Notes

Pris pr. mand: 8-10 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

brændende kærlighed

Brændende kærlighed m. rodfrugtmos

En gammel klassiker, her i en sundere udgave med masser af rodfrugter. Brændende kærlighed er nem og billig ret, som er et hit hos både børn og voksne.

brændende kærlighed

Brændende kærlighed m. rodfrugtmos

3.89 fra 9 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Dansk, Svinekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 200 g bacon i tern
  • 5 finthakkede løg
  • 200 g syltede rødbeder u. sukker

Mos

  • 1 kg kartofler
  • 500 g persillerødder el. pastinakker
  • 500 g knoldselleri
  • 3 dl minimælk
  • evt en klat smør
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk muskatnød
  • peber

Sådan gør du
 

Mos

  • Skræl kartofler, knoldselleri og persillerrødder/pastinak og skær dem i mindre stykker.
  • Kog grøntsagerne møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og mos grønsagerne med en kartoffelstøder eller et piskeris.
  • Tilsæt mælken lidt ad gangen – til mosen har en passende konsistens. Tilsæt salt, muskatnød og peber, evt. en klat smør. Smag til med peber og muskatnød.

Løg og bacon

  • Skræl og hak løg i fine tern.
  • Varn en pande. Steg først baconternene i 2 minutter ved kraftig varme og derefter i ca. 7 minutter ved jævn varme – til de er sprøde. Tag baconternene af panden.
  • Kom løgene på panden og steg dem ved jævn varme i 5-10 minutter – eller til de er gyldne. Kom baconternene tilbage til løgene og hold det varmt.
  • Server mos sammen med bacon, løg og rødbeder skåret i tern.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
3.89 from 9 votes (9 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*