Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 40 minutter |
Antal personer |
|
- 450 g oksekød max 10% fedt
- 4 store fuldkornsburgerboller
- 0,5 iceberg
- 4 tomater
- 0,5 agurk
- 1 løg
- sennep, ketchup og mayo efter smag
- 1 ps frosne bønner 700 g. (haricots vertes)
- olie
- paprika
- salt og peber
Ingredienser
|
|
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Vend bønnerne i 1-2 spsk. olie samt paprika og salt.
- Fordel bønnefritterne på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 35-40 minutter til de er sprøde (de bliver aldrig så sprøde som pommes frites). Vend i fritterne undervejs.
- Form kødet til 4 bøffer, og gennemsteg dem i lidt olie på panden.
- Bollerne lunes, og grøntsagerne snittes i burgervenlig størrelse.
- Saml burgerne og server med fritter og ekstra grønt ved siden af.
Pris pr. person: 14-16 kr
Pingback: Sund madplan uge 1 - Sund på budget
Skal haricots verts tøes op?
Nej 🙂