I dag står menuen på en rigtig lækker og nem grøn pastasalat. Har du nogen grøntsagsrester fra ugen, kan du sagtens også bruge dem i salaten, f.eks. er asparges, sugarsnaps, edemamebønner, hvide bønner, forårsløg eller avocado rigtig lækkert i 🙂
Grøn pastasalat med kylling
Ingredienser
- 350 g fuldkornspasta
- 350 g kyllingebryst eller inderfilet
- 1 broccoli
- 300 g ærter
- 0,5 agurk
Dressing
- 2 dl cheasy fraiche 5%
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk sennep
- rigeligt salt og peber
- evt et drys purløg eller persille hvis du har
Sådan gør du
- Kom kyllingen i en gryde og tilsæt vand til det lige akkurat dækker kyllingen. Tilsæt en bouillonterning og bring det hele i kog.
- Kog kyllingen i ca. 15-20 minutter til den er gennemstegt. Lad kyllingen køle af inden du skærer den i tern.
- Skær broccolien i små buketter.
- Kog pastaen som anvist på posen, og lad broccolien koge med de sidste 2 minutter. Pasta og broccoli køles af. (Det kan hurtigt afkøles ved at overhælde det med kold vand)
- Skær agurk i små tern og optø ærterne.
- Bland ingredienserne sammen til dressingen, og vend pasta, grøntsager, kyllingetern og dressing sammen til en lækker salat.
Der er vidst sneget sig en lille fejl ind i denne opskrift, jeg tænker man kun skal bruge 1 broccoli og ikke 11
Tak, det tænker jeg at du har ret i 🙂 Jeg ville i hver fald have svært ved at spise mig igennem sådan en portion 😀