Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 stor broccoli
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 500 g kartofler
- 1 liter vand
- 2 bouillonterninger grøntsag
- 2,5 dl minimælk
- 1 tsk timian
- salt og peber
Rugbrødscroutoner
- 4 skiver rugbrød
- 1 spsk olie
- 1 tsk timian
- salt og peber
Ingredienser
Rugbrødscroutoner
|
|
Instruktioner
- Broccolien vaskes og skæres i grove stykker (stokken skal også bruges). Løg og kartofler skrælles og skæres i grove stykker. Hvidløg pilles.
- Kom grøntsager og kartofler i en stor gryde og tilsæt vand og bouillonterninger. Bring det i kog og lad det simre til grøntsager og kartofler er mører.
- Tilsæt mælk og timian, og blend suppen helt jævn.
- Smag til med salt og peber, og evt. mere timian.
Rugbrødscroutoner
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Skær rugbrød i tern og fordel ternene på en bageplade med bagepapir. .
- Dryp lidt olie på rugbrødet, og drys med salt, peber og timian. Bag dem i ovnen i ca. 6-8 minutter til de er sprøde - rør evt i ternene undervejs.
- Servér suppen med de sprøde rugbrødscroutoner.
Recipe Notes
Pris pr person: 6-7 kr