Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 300 g ris
- 1 ps blomkålsris, 350 g eller et blomkålshoved blendet til "ris"
Marinade
- 350 g kyllingebryst el. inderfilet
- 2 spsk olie smagsneutral
- 1 spsk garam masala krydderiblanding kan erstattes med tandoori krydderi
- 1 tsk karry
- 3 spsk citronsaft
- 4 fed hvidløg
- 1 dl cheasy faiche 5%
Chicken korma saucen
- 2 løg i tern
- 400 ml kokosmælk
- 1 ds tomatpure stor
- salt og peber
- olie til stegning
Ingredienser
Marinade
Chicken korma saucen
|
|
Instruktioner
- Skær kyllingen i strimler.
- Bland ingredienserne til marinaden i en skål. Læg kyllingestykkerne i marinaden og lad det trække 30 minutter i køleskabet.
- Opvarm olie i en gryde. Svits løgtern til de klare. Tilsæt kylling samt marinade og steg kyllingen under omrøring.
- Tilsæt kokosmælk og tomatpure, og lad retten simre imens du koger ris.
- Kog risen som anvist på posen og damp blomkålsrisen (kan laves i mikroovnen i en plastikbøtte med husholdningsfilm over). Bland ris og blomkålsris sammen inden servering.
- Smag saucen til med salt og peber og servér sammen med risen.