Tilberedningstid | 30 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 pk fiskefars
- 250 g cherrytomater el. alm tomater
- 2-3 peberfrugter/snack peber
- 3 gulerod
- 1 løg
- 300 g fuldkornspasta
- 1 glas grøn pesto
- 1-2 tsk timian
- salt og peber
- olie
- Evt. citronsaft
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Gulerødder, løg og peberfruger renses og skæres i grov stykker. Vask tomaterne og skær i grove stykker.
- Bland grøntsagerne sammen med 1 spsk. olie i et ildfast fad og krydr med timianm salt og peber. Bag dem i ovnen i 15-20 minutter.
- Form fiskefarsen til små frikadeller og gennemsteg dem på panden i lidt olie.
- Kog pastaen som anvist på posen og vend den med ½ glas grøn pesto.
- Servér fiskedellerne med de bagte grøntsager og pasta-pesto samt et skvæt citron.
Recipe Notes
Pris pr. person: 11-13 kr