Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 300 g sej filet optøet
- 2 store gulerødder i skiver
- 1 bundt forårsløg
- 2 tomater i tern
- 1 løg i tern
- citronsaft
- olie
- salt og peber
- paprika
- Bagepapir + madsnor
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 180-200 grader.
- Skræl, vask og snit grøntsagerne fint.
- Tag to stykker bagepapir til hver fiskepakke og læg dem oven på hinanden.
- Fordel grøntsagerne i de 4 pakker
- Fordel fisken oven på grøntsagerne, hæld 1 tsk olie på hver fisk, samt et skvæt citronsaft og drys med salt, peber og paprika.
- Tag nu hvert hjørne af bagepapiret, og saml det til en lille pakke og bind den sammen i toppen med et stykke madsnor.
- Sæt fiskepakkerne på en bageplade og bag dem midt i ovnen i ca. 22-25 minutter.
- Servér med godt brød eller grov bulgur.