Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 1 kg græskarkød uden kerner
- 2 løg i tern
- 2 gulerødder skrællet
- 3 fed hvidløg
- 7 dl vand
- 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
- 2 tsk ingefær stødt
- 1-2 tsk chili stødt
- 1 tsk spidskommen
- 2 spsk citronsaft
- 1 bouillonterning høns eller grøntsag
- salt og peber
- olie til stegning
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Svits løg i olie i en stor gryde indtil de er klare. Tilføj hvidløg og svits kort.
- Tilføj græskarkødet og gulerødder i mindre stykker til gryden, og svits 2-3 minutter.
- Tilsæt vand, bouillon, citronsaft og krydderier, og lad det hele simre til græskar og gulerødder er møre.
- Blend suppen, og tilsæt madlavningsfløde. Smag til med salt og peber, og evt. flere krydderier og citronsaft.
- Server med fuldkornsflutes, ristede græskarkerner eller bacontern.