Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 300 g gulerødder revet
- 2 store løg
- 3 fed hvidløg
- 2 æbler i fine tern
- 0,5 tsk stødt chili
- 1 spsk spidskommen
- 1 tsk tørret koriander kan undlades
- 1 ds hakkede tomater
- 1 ds kokosmælk 400 ml
- 4 dl røde linser tørrede
- 2 dl vand
- salt og peber
- Evt. 1 tsk. stødt eller revet ingefær hvis du har
- 1 spsk olie til stegning
- Tilbehør: Naanbrød + Fraiche
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hak grøntsagerne fint f.eks. i en minihakker, eller riv dem på et rivejern.
- Varm 1 spsk, olie i en stor gryde og svits grøntsagerne og krydderierne.
- Tilsæt hakket tomat og kokosmælk og skru ned til middelvarme.
- Skyl linserne, og tilsæt dem til retten sammen med ca. 1 dl vand, sørg for at væsken dækker linserne.
- Lad det hele simre i minimum 20 minutter – dette er vigtigt, da linser minimum skal koge 20 minutter før de kan spises.
- Rør i retten undervejs, så den ikke brænder fast. Tilsæt evt. mere vand, hvis linserne suger for meget.
- Smag til sidst retten til med salt og peber.
- Server med et godt stykke brød og en god klat fraiche.
Recipe Notes
Pris pr. person: 10-12 kr