Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 15 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 350 g fuldkornspasta
- 1 stort blomkål
- rasp
Ostesauce
- 5 dl minimælk
- 150 g revet cheddarost
- 2,5 spsk mel
- 1 spsk olie eller smør
- 1 tsk sennep gerne dijon
- 0,5 tsk stødt muskatnød
- 300 g spinat, hakket optøet
- salt og peber
Ingredienser
Ostesauce
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Kog pastaen som anvist på pakken. Den må gerne have list bid, da den også kommer i ovnen.
- Skær blomkålen i små buketter, og damp dem med lidt salt i 5-10 minutter. Ligesom pastaen, må de gerne have lidt bid.
Ostesauce
- Lav en jævning af 1 dl mælk og mel. Bring resten af mælken og olien i kog i en gryde under omrøring. Tilsæt meljævningen under omrøring.
- Tilsæt den optøede spinat, sennep samt cheddarost, og rør det ud i saucen. Smag til med salt, peber og muskatnød.
- Fordel pasta og blomkål i et ildfast fad, og hæld saucen udover. Drys med rasp.
- Bag retten i ovnen i ca. 15 minutter. Servér straks 🙂
Recipe Notes
Pris pr. person: 9-10 kr