Madroulade med pulled chicken og coleslaw

Print Recipe
Madroulade med pulled chicken og coleslaw
Region Kylling
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
Roulade
  • 4 æg
  • 125 g hvedemel
  • 5 dl minimælk
  • 0,5 tsk salt
Pulled chicken
  • 450 g kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet
  • 4 spsk ketchup
  • 1 spsk paprika
  • 0,5 tsk spidskommen
  • evt et drys chilipulver
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • peber
Coleslaw
  • 500 g spidskål fintsnittet
  • 3-4 gulerødder revet
  • 2,5 dl cheasy faiche 5%
  • 1 tsk sennep gerne dijon
  • 2 tsk sukker
  • salt og peber
Region Kylling
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
Roulade
  • 4 æg
  • 125 g hvedemel
  • 5 dl minimælk
  • 0,5 tsk salt
Pulled chicken
  • 450 g kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet
  • 4 spsk ketchup
  • 1 spsk paprika
  • 0,5 tsk spidskommen
  • evt et drys chilipulver
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • peber
Coleslaw
  • 500 g spidskål fintsnittet
  • 3-4 gulerødder revet
  • 2,5 dl cheasy faiche 5%
  • 1 tsk sennep gerne dijon
  • 2 tsk sukker
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
Pulled chicken
  1. Kog kyllingen i letsaltet vand i 15-20 minutter. Vandet skal kun lige dække kyllingen.
  2. Tag kyllingen af varmen og lad den trække i vandet i minimum 10 minutter, gerne længere.
  3. Kyllingen tages op af vandet og rives i strimler med to gafler. Bland kyllingestrimlerne med ketchup og krydderier, og smag til med salt og peber
Coleslaw
  1. Kålen snittes fint, Gulerødderne skrælles og rives fint. Bland gulerødder, kål, fraiche, sennep, sukker og salt og peber sammen i en skål. Lad det gerne trække lidt på køl.
Roulade
  1. Alle ingredienser til roulade dejen piskes sammen og hældes ud i en stor bradepande beklædt med bagepapir. Bag rouladen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
  2. Fordel coleslaw og kylling på rouladen, og rul den sammen. Du kan forsøge at skære den i skiver, det kan dog være svært, så jeg plejer at skære den i kvarte.
  3. Velbekomme!
Recipe Notes

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*