Madroulade med pulled chicken

Madroulade med pulled chicken og coleslaw

Vi har tidligere haft burgerrouladen på madplanen, så nu tænkte jeg at det var tid til at prøve rouladen i et lidt anden model – her med pulled chicken og colslaw, så lækkert 😛 I princippet kan du fylde rouladen med lige hvad du har lyst til; den er f.eks. også god med blandet salat og skinkestrimler. Velbekomme!

Madroulade med pulled chicken

Madroulade med pulled chicken og coleslaw

3.08 fra 14 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Kylling
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Roulade

  • 4 æg
  • 125 g hvedemel
  • 5 dl minimælk
  • 0,5 tsk salt

Pulled chicken

  • 450 g kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet
  • 4 spsk ketchup
  • 1 spsk paprika
  • 0,5 tsk spidskommen
  • evt et drys chilipulver
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • peber

Coleslaw

  • 500 g spidskål
  • 4 gulerødder
  • 2,5 dl cheasy faiche 5%
  • 1 tsk sennep
  • 2 tsk sukker
  • salt og peber

Sådan gør du
 

Pulled chicken

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Kog kyllingen i letsaltet vand i 15-20 minutter. Vandet skal kun lige dække kyllingen.
  • Tag kyllingen af varmen og lad den trække i vandet i minimum 10 minutter, gerne længere.
  • Kyllingen tages op af vandet og rives i strimler med to gafler. Bland kyllingestrimlerne med ketchup og krydderier, og smag til med salt og peber

Coleslaw

  • Kålen snittes fint, Gulerødderne skrælles og rives fint. Bland gulerødder, kål, fraiche, sennep, sukker og salt og peber sammen i en skål. Lad det gerne trække lidt på køl.

Roulade

  • Alle ingredienser til roulade-dejen piskes sammen og hældes ud i en stor bradepande beklædt med bagepapir (den skal være tynd). Bag rouladen midt i ovnen i ca. 30 minutter til den er fast og gylden.
  • Fordel coleslaw og kylling på rouladen, og rul den sammen. Du kan forsøge at skære den i skiver, det kan dog være svært, så jeg plejer at skære den i kvarte.
  • Velbekomme!
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

13 Comments

  1. Lækker ret. Nem at lave. Masser af mad. Tak!

  2. Kan man koge kyllingen direkte fra Frost?

  3. Bliver dejen ikke meget flydende med en halv liter mælk til 125 g. mel og 4 æg? Jeg har puttet halvdelen af mælken i, og det er meget (!) flydende.

    • Britt // Sund på budget

      Det passer fint med mængden. Dejen bliver meget flydende, men det sætter sig fint ved bagning.

  4. René Schmidt

    Den her opskrift er både nem og lækker 🙂

  5. Vil man kunne gemme rouladen-bunden, evt på frost, når den er bagt?
    Eller måske hele rouladen uden coleslow?

    • Britt // Sund på budget

      Jeg tror den bliver meget våd, jeg har dog ikke prøvet at komme den i fryseren, så jeg ved faktisk ikke om det kan fungere.

  6. Linda Dinesen

    Det er genialt ******
    vi puttede en hel revet squash i dejlen og det blev himmelsk 🙂
    Når vi lavet Burgerroulade putter i hakket spinat i dejlen så bliver den fin grøn.
    ungerne elsker det og er klart hof retten 🙂

  7. Ann Mari B. Schneider

    Skal den i oven igen, når den er rullet ?

  8. slanke-og-spare-mor

    Når vi laver denne her ret så ruller jeg kun pulled chicken ind i rouladen, og så spiser vi kålsalaten ved siden af, da jeg synes rouladen hurtig bliver kold og ret våd af coleslaw. Det smager super godt, tak for nogle gode madplaner Brit.

3.08 from 14 votes (14 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*

Madroulade med pulled chicken og coleslaw


Print Recipe


Madroulade med pulled chicken og coleslaw

Region Kylling

Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 30 minutter

Antal personer


Ingredienser
Roulade

Pulled chicken

Coleslaw

Region Kylling

Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 30 minutter

Antal personer


Ingredienser
Roulade

Pulled chicken

Coleslaw


Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.

Pulled chicken
  1. Kog kyllingen i letsaltet vand i 15-20 minutter. Vandet skal kun lige dække kyllingen.

  2. Tag kyllingen af varmen og lad den trække i vandet i minimum 10 minutter, gerne længere.

  3. Kyllingen tages op af vandet og rives i strimler med to gafler. Bland kyllingestrimlerne med ketchup og krydderier, og smag til med salt og peber

Coleslaw
  1. Kålen snittes fint, Gulerødderne skrælles og rives fint. Bland gulerødder, kål, fraiche, sennep, sukker og salt og peber sammen i en skål. Lad det gerne trække lidt på køl.

Roulade
  1. Alle ingredienser til roulade dejen piskes sammen og hældes ud i en stor bradepande beklædt med bagepapir. Bag rouladen midt i ovnen i ca. 30 minutter.

  2. Fordel coleslaw og kylling på rouladen, og rul den sammen. Du kan forsøge at skære den i skiver, det kan dog være svært, så jeg plejer at skære den i kvarte.

  3. Velbekomme!


Recipe Notes

3.08 from 14 votes (14 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*