Madroulade med pulled chicken og coleslaw

Vi har tidligere haft burgerrouladen på madplanen, så nu tænkte jeg at det var tid til at prøve rouladen i et lidt anden model – her med pulled chicken og colslaw, så lækkert 😛 I princippet kan du fylde rouladen med lige hvad du har lyst til; den er f.eks. også god med blandet salat og skinkestrimler. Velbekomme!

Print Recipe
Madroulade med pulled chicken og coleslaw
Region Kylling
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
Roulade
  • 4 æg
  • 125 g hvedemel
  • 5 dl minimælk
  • 0,5 tsk salt
Pulled chicken
  • 450 g kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet
  • 4 spsk ketchup
  • 1 spsk paprika
  • 0,5 tsk spidskommen
  • evt et drys chilipulver
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • peber
Coleslaw
  • 500 g spidskål fintsnittet
  • 3-4 gulerødder revet
  • 2,5 dl cheasy faiche 5%
  • 1 tsk sennep gerne dijon
  • 2 tsk sukker
  • salt og peber
Region Kylling
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
Roulade
  • 4 æg
  • 125 g hvedemel
  • 5 dl minimælk
  • 0,5 tsk salt
Pulled chicken
  • 450 g kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet
  • 4 spsk ketchup
  • 1 spsk paprika
  • 0,5 tsk spidskommen
  • evt et drys chilipulver
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • peber
Coleslaw
  • 500 g spidskål fintsnittet
  • 3-4 gulerødder revet
  • 2,5 dl cheasy faiche 5%
  • 1 tsk sennep gerne dijon
  • 2 tsk sukker
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
Pulled chicken
  1. Kog kyllingen i letsaltet vand i 15-20 minutter. Vandet skal kun lige dække kyllingen.
  2. Tag kyllingen af varmen og lad den trække i vandet i minimum 10 minutter, gerne længere.
  3. Kyllingen tages op af vandet og rives i strimler med to gafler. Bland kyllingestrimlerne med ketchup og krydderier, og smag til med salt og peber
Coleslaw
  1. Kålen snittes fint, Gulerødderne skrælles og rives fint. Bland gulerødder, kål, fraiche, sennep, sukker og salt og peber sammen i en skål. Lad det gerne trække lidt på køl.
Roulade
  1. Alle ingredienser til roulade dejen piskes sammen og hældes ud i en stor bradepande beklædt med bagepapir. Bag rouladen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
  2. Fordel coleslaw og kylling på rouladen, og rul den sammen. Du kan forsøge at skære den i skiver, det kan dog være svært, så jeg plejer at skære den i kvarte.
  3. Velbekomme!
Recipe Notes

Del denne opskrift
 

8 Comments

  1. Lækker ret. Nem at lave. Masser af mad. Tak!

  2. Kan man koge kyllingen direkte fra Frost?

  3. Bliver dejen ikke meget flydende med en halv liter mælk til 125 g. mel og 4 æg? Jeg har puttet halvdelen af mælken i, og det er meget (!) flydende.

    • Britt // Sund på budget

      Det passer fint med mængden. Dejen bliver meget flydende, men det sætter sig fint ved bagning.

  4. René Schmidt

    Den her opskrift er både nem og lækker 🙂

  5. Vil man kunne gemme rouladen-bunden, evt på frost, når den er bagt?
    Eller måske hele rouladen uden coleslow?

    • Britt // Sund på budget

      Jeg tror den bliver meget våd, jeg har dog ikke prøvet at komme den i fryseren, så jeg ved faktisk ikke om det kan fungere.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*