Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 500 g svinemørbrad
- 400 g champignon i skiver
- 3 løg i ringe
- 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
- 2,5 dl minimælk
- 1 bouillonterning svin el. kylling
- 1 tsk sukker
- salt og peber
- olie til stegning
- kulør
- evt. lidt mel til jævning
Tilbehør
- 300 g ris
- 700 g grønne bønner haricots verts
Ingredienser
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Mørbraden trimes for fedt og sener. Skær mørbraden ud i bøffer af ca. 1 cm tykkelse. Krydr dem med salt og peber. Champignoner rengøres og skæres i skriver. Løgene skæres i ringe.
- Bøfferne steges på en pande ved høj varme i lidt fedtstof. De skal bare lige brunes af på begge sider - ikke gennemsteges.
- Læg bøfferne i ildfast fad.
- Løgene steges gyldne på panden. Held løgene over mørbradbøfferne.
- Herefter steges champignoner gyldne. Når champignoger er gyldne, hældes madlavningsfløde, mælk, sukker og bouillonterning ved, og saucen varmes igennem.
- Jævn saucen, giv den et lille skvæt kulør (den skal bare være lysebrun) og smag til med salt og peber.
- Hæld champignonsaucen over bøffer og løg. Kom fadet i ovnen og steg det i ovnen i ca. 20 minutter.
- Kog risen som anvist på posen og damp bønnerne i let saltet vand.
- Servér mørbradbøfferne sammen med ris og dampede bønner.
Recipe Notes
Pris: 13-14 kr