Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 300 g fuldkornspasta
- 1 spsk olie
- 1 løg finthakket
- 3 fed hvidløg finthakket
- 200 g spinat, hakket optøet
- 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
- 4 spsk citronsaft
- 1 tsk dild tørret
- 1 stor squash revet
- salt og peber
- 200 g rejer optøede, pillede
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hvis du bruger frosne rejer, sørg for at de er tøet op, helst i køleskabet. Er der stadig haler eller anden skal på rejerne, skal de pilles inden de bruges retten.
- Kog pastaen som anvist på pakken, afdryp og hold den varm.
- Varm olien i en gryde, der er stor nok til at kunne rumme pastaen, og svits løgene heri. Når løgene er klare, tilsættes hvidløg og optøet spinat.
- Tilsæt fløde, citronsaft, samt dild og lad det koge igennem 2-3 minutter, inden den revne squash vendes i. Lad det simre i et par minutter.
- Smag til med salt og peber, og evt. mere citron og dild. Vend pasta og de optøede rejer i saucen. Varm det hele kort.
Recipe Notes
Pris pr. mand: 13-14 kr